A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Frukost

Publicerad 2015-03-13 06:42:29 i Allmänt, Frukost,

Grått och trist är det ute. Morgonen startade med att jag fick slänga i mig frukost vid diskbänken innan jag skyndade iväg till jobbet. Helst hade jag velat vända mig om i sängen, dra täcket högre upp och stänga av larmet för att få ytterligare ett par timmars sömn och sen en lång, härlig frukost. Men det får vänta till imorgon, arbetsveckan är inte slut än, jag har några timmar kvar, och jag startade dagen riktigt tidigt.
Frukost ser jag alltid till att få i mig, oavsett vad klockan är när jag kliver upp. Den lägger ribban för resten av dagen och jag behöver den för att vakna till ordentligt. 
 
Här kommer några tips på god frukost som ni kan mumsa på till helgen:
 
- Mandelscones
 
- Bovetegröt
 
- Mugcake
 
- Hemgjort äpplemos
 
- Smoothie 
 
- Hemgjort fröknäcke
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Birgitta

Publicerad 2015-03-13 12:36:20

Mums, vilken frukost!

Svar: Ja, några av mina favoritfrukostar! :)
Maria Hagberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela