A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Allsång + Ledin = Sommar

Publicerad 2012-07-24 23:13:42 i

Stoooockhoooolm i mitt hjärta.. Ja det har vi skrålat över Skansen.

Jag och Michaela hade grym tur som gled in på Skansen vid 12-13 och lyckades få sittplats i mitten. Väl på (sitt)plats såg vi ett välbekant ansikte: Anna och hennes vän Ulrika. Dem bjöd på dagens så att eftermiddagen vart om möjligt lite extra rolig.

 

 

Köa till mat och toaletter har upptagit stora delar av tiden, även vår desperata jakt på frukt (ej sockerätare som vi är) tog en del tid då det inte fanns en enda frukt på hela Skansen så vi fick gå ut därifrån och handla i affären över gatan (bättring på den fronten tack), i övrigt har det gått jättefort. Alla artister var bra!

Ledin rockade hela Skansen och jag är SÅ GRYMT GLAD att jag fått se honom, SÅ BRA!

 

 

 

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela