A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Viktigt att kunna byta fokus

Publicerad 2013-08-30 13:01:12 i Allmänt,

Träningen är ett bra sätt att koppla bort stress på.
Man ändrar fokus och inne på gymmet eller med löparskorna på ute i spåret så har man fokus på just det man gör, inte allt annat.

Att konditionsträna ökar också koncentrationsförmågan, fokus och prestationer då man ökar sin syreupptagningsförmåga som gör det lättare för blodet att transportera syre till hjärnan.

Just nu är jag inne i en hektisk period.
Jag är ansvarig för eventen och konferenserna och det är helt nytt här så allt måste tas med i planeringen och allt måste tänkas på.
Jag jobbar närmast en underbar tjej som sköter bokandet och säljandet och därefter är det mitt jobb att ta över ansvaret.
Det är både spännande och roligt och som sagt otroligt mycket att fixa och hålla reda på, framförallt nu innan starten i nästa vecka.


Ser också galet mycket fram emot fredagsnyset med Sebbe ikväll och även heldag med kalas för morfar imorgon.
Då stänger jag av jobbet ordentligt och ägnar mig till 100% åt att njuta av helgen :)!

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela