A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Omelett

Publicerad 2013-06-25 21:04:00 i Kost, Middag/Lunch, Recept,

Midsommar firade vi med fina vänner, massor med god mat och dryck!
Det var en kanonhelg!

Nu är det ny vecka och min dag började med ett möte imorse kl 7 och drygt 11 timmar senare gick jag hem för dagen.

Till middag svängde jag ihop en omelett åt oss med tomater, rödlök, gräslök, färskpotatis, fetaost och rostade pumpafrön och till det hade vi lite avocado.
Det är enkelt, snabbt, nyttigt och gott!
Jag började med att fräsa potatisen lite med salt och peppar, röra ihop ägg med rödlök och gräslök och hälla det i pannan och toppa med fetaost, tomat och pumpakärnor.
Efter det lät jag den vara utan att röra runt och vända så den fick tillagas underifrån.
Jag brukar ha på medelvärme och pendla lite mellan varmare och svalare platta för att den inte ska bli varken för varm så det bränns eller för kall så den inte blir klar ordentligt.

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela