Omelett
Midsommar firade vi med fina vänner, massor med god mat och dryck!
Det var en kanonhelg!
Nu är det ny vecka och min dag började med ett möte imorse kl 7 och drygt 11 timmar senare gick jag hem för dagen.
Till middag svängde jag ihop en omelett åt oss med tomater, rödlök, gräslök, färskpotatis, fetaost och rostade pumpafrön och till det hade vi lite avocado.
Det är enkelt, snabbt, nyttigt och gott!
Jag började med att fräsa potatisen lite med salt och peppar, röra ihop ägg med rödlök och gräslök och hälla det i pannan och toppa med fetaost, tomat och pumpakärnor.
Efter det lät jag den vara utan att röra runt och vända så den fick tillagas underifrån.
Jag brukar ha på medelvärme och pendla lite mellan varmare och svalare platta för att den inte ska bli varken för varm så det bränns eller för kall så den inte blir klar ordentligt.