A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Ny benövning

Publicerad 2014-04-30 12:50:25 i Allmänt, Träning,

Idag är det Valborg och dagen bjuder på lite sol, premiärgrillning med goda vänner och ett benpass.

En ny övning jag lagt till i mina benpass är step up med vikter.

Utförande 

Stå med ena foten på en bänk, den andra foten på golvet och håll i en vikt.
Kliv upp med det bakre benet på lådan och se till så att det främre benet når utsträckt läge innan du sätter i det andra benet på lådan.

Det är en bra övning för rumpa och ben. Jag körde med en 15 kg's viktdelars men det funkar alldeles utmärkt med en kettlebell eller hantlar också.Step up med vikter 


En favorit för rumpan: kabelpress/donkey kicks 

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela