A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Bättre godis och pod cast-premiär

Publicerad 2014-06-30 06:12:30 i Allmänt,

Igår var tredje dagen med firande då familjen Redén kom på fika och senare bjöd på god middag i vackra Trosa. Bara solen sol saknades.

Jag provade godis från Renée Voltaire igår: cashewnötter och Inkabär i choklad.
Och det var så himla gott!
En lagom liten påse som jag och Sebbe smarrade i oss. Ett bra tips om man vill ha ett bättre alternativ till fredagsmyset.

Jag har nu haft min lyssna på Podcast-premiär. 
Jag vet, jag är inte snabb inte. Men jag har inte riktigt tyckt att det varit något för mig. 
När jag lyssnar på radio så byter jag direkt kanal när låten tagit slut och programledarna tar över och söker på varenda Mhz tills jag hittar musik igen så för mig har det verkligen inte känts aktuellt att lyssna på en variant av radio där de enbart pratar.
Men (!) efter att ha blivit rekommenderad och tipsad om olika Pod´s så har det börjat gro ett frö och jag har nu haft min Pod cast-premiär.
Och vad blev det då?
Tam ta taa: Bingo och Katrin - Relationspodden.
Varför?
Jo min kära syster rekommenderade den då den gett henne många goda skratt och dessutom tyckte hon att de i vissa stunder påminner om mig och Sebbe en del; alltid med glimten i ögat, skrattar sig igenom det vardagliga smågnabbet och är ödmjuka, kärleksfulla och smått retsamma.
Jag blir alldeles varm och lycklig när Ellen gång på gång påpekar att det finns en relation i hennes närhet som hon tycker är ultimat på alla plan och att det är min och S <3
Det tycker förstås jag också men det är extra roligt att höra det från någon utomstående.
Tillbaka till podden, vad tyckte jag?
Jag skrattade så jag fick hålla igen på tåget hem och skickade små citat och meningsutbyten ifrån den med sms till Ellen där jag verkligen kände igen oss.
Den känns ärlig, rolig och verkligen över förväntan. 
Jag trodde inte att den skulle bli min pod-premiär och heller kanske inte att jag ens skulle lyssna på den men nu är jag glad att jag gjorde det och kommer definitivt fortsätta.
Ett gott skratt förlänger livet! En rekomendation alltså!


Rökta räkor - en bra söndagsmiddag


Både bra och gott godis 

 

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela