A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Just like every tuesday

Publicerad 2014-11-18 07:36:03 i Allmänt,

Jobbet är jag redan på, precis som varje tisdag så börjar den här tidigt vilket innebär att jag också åker hemåt tidigt. Jag längtar redan massor till helgen för att vi har så mycket mysigt och roligt att se fram emot. 
 
Igår var precis som idag en tidig dag på jobbet och efter det åkte jag raka spåret till gymmet hemma i Gnesta (har fått för mig att jag sparar tid på att träna på hemorten och det är skönt att ha nära hem när man är färdigtränad).
Det blev ett rygg- och tricepspass med bland annat chins, dips och marklyft. Jag kände mig ganska stark och fick det roligt nog bekräftat. Det är ett ganska litet gym och det finns allt från unga till gamla, man pratar och hälsar glatt på varann. Igår fick jag frågan av en, både för sin ålder och överlag, vältränad äldre man om jag tränade inför något särskilt och han påpekade att jag såg stark ut. Vi pratade lite allmänt om träning och vad som finns för utmaningar att erövra i trakten och han menade att jag säkert skulle klara en halvmara utan problem när svaret på om jag tränar inför något var bland annat inför just det. Jag blev så himla glad av att få höra att jag såg stark ut och dessutom tycker jag det är trevligt med dessa korta stunder av utbyten kring träning med människor fyllda av träningsglädje. Det blir en speciell gemenskap och det spelar ingen roll om man är tjej eller kille, ung eller gammal, man har något gemensamt! Det var ett trevligt inslag under gårdagens pass!
 
Ha en fin dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela