A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

25-årskalas

Publicerad 2015-02-02 07:04:54 i Allmänt, Kost,

Helgen har varit lång men ändå gått snabbt.
Fredagkvällen spenderades hemma med S i lugn och ro och när klockan ringde i lördags förbyttes vila emot to do-listor resten av dagen.
Min älskade, bästa vän hade sitt 25-årskalas och självklart var jag en del av festkommittén och hade hand om maten.
Mingelmat stod på menyn och vad passar bättre än snittar?
Kavring med skagenröra, kavring med lax- och färskoströra, romsnittar med creme fraiche, röd lök och dill samt prisciuttonlindad melon. 
Temat på festen var canvas så en stor, fyrkantig tårta toppad med grädde och dekorationer fylld med nötcreme och lemoncurd gjorde också succé.
 
Igår blev det en promenad med S, en fika innan promenaden hem och soffan stora delar av dagen.
En smarrig fruktsallad med vaniljkesella var pricken över i:et igår kväll. Ekologiska vindruvor är bland det godaste som finns. Ganska dyrt, men värt vartenda öre. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela