A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Soliga dagar

Publicerad 2015-02-10 10:19:00 i Allmänt,

Helgen startade med en fantastisk fiskgryta, räkor med aioli och ett av de godaste rågbröden som finns tillsammans med kärleken och en bunt vänner på Gnesta strand. Sen har det fortsatt med ett par soliga dagar, fotbolls-cup och babyshower. Dessutom mycket vila och sömn. Inte senare än 23 en enda dag på hela helgen. Haha! Men så välbehövt och skönt det var!
 
Igår spenderade jag förmiddagen på jobbet och skickade ut både kostscheman och träningsövningar innan jag tränade ett rygg- och tricepspass och avslutade med att öva handstående, och igår kom jag upp själv. Jag var så nöjd så jag direkt var tvungen att ringa min handstående-coach; Ellen och berätta om min framgång.
Dagen ser ut ungefär som gårdagen och det är ett par timmar kvar innan jag åker hemåt för en fika med mamma.
 
 
Alkoholfritt mousserande 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela