A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Tidiga morgnar ger mycket tid

Publicerad 2015-02-27 08:23:47 i Allmänt, Kost,

Att vara uppe tidigt innebär att man hinner med en hel del redan innan morgon blivit förmiddag. Jag är på jobbet och har efter lite kaffe fixat det kostschema jag skulle göra så det är redan klart. Och det är LJUST. Underbart! Vid 13-tiden tar jag helg, en lite extra lång sådan då jag även tagit ledigt på måndag. Jag älskar känslan av att ha betat av allt och att verkligen kunna ta helg utan att ha något att tänka på. Falun, here we come!
 
Fredagsmys står på agendan ikväll. Och jag är supersugen på en fräsch frukt- och bärsallad så det ska jag nog göra mig en. Typ passionsfrukt, vindruvor, jordgubbar, kiwi, banan.. Mums! 
 
Har ni förresten sett att fantastiska Lohilo - ni vet den populära proteinglasstillverkaren - kommer med tre nya smaker som släpps nu i mars. Jag kan knappt bärga mig. De nya smakerna är Classic Vanilla, Creamy coconut och den som jag tror kommer bli min nya favorit; Caramel chocolate swirl; kolaglass med mäktig chokladsås. Som om inte det vore nog är proteinmängden ökad från 21g till hela 27g per förpackning. Följ dem på deras Facebooksida och läs mer om smakerna.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela