A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Fredagsfrukost

Publicerad 2015-01-23 12:42:37 i Allmänt, kost,

Jag sov hos systeryster som bor i Skanstull, med andra ord väldigt nära mitt jobb. Vi hade en mysig stund efter jobbet igår och en härlig frukost imorse.
Har hittat en ny god favorit: Wasa Sport som enbart är gjord på rågmjöl och har en ganska bra innehållsförteckning i övrigt. Det var riktigt gott med avokado och örtsalt. Tack Ellen för tipset!
Paulúns Granola med kardemumma och mullbär fick toppa yoghurten också åt vi en riktigt god cantaloupemelon och blodapelsin, som det är säsong för nu.
 
Trevlig helg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela