A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Fredagsmys

Publicerad 2015-01-30 16:42:00 i Allmänt, Mellanmål,

Semlefika på förmiddagen för att vi ära så bra och klarar våra mål på jobbet. 
Jag kunde inte hålla mig längre trots att jag tänkt vänta till februari så en halv semla fick det bli. Och det var det tveklöst godaste jag ätit på länge!
 
Även melliset på eftermiddagen tillsammans med Ellen och Michaela inne i Mood-gallerian på Juiceverket var riktigt gott. En smoothie på yoghurt, avokado, mango och äpple. Frisk, fräsch och ganska mättande.
Så är ni i trakten och lite småsugna och hungriga så kan jag rekommendera ett besök där.
Michaela testade en med kakao och chili osm smakade som choklad. Mums!
 

 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela