A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Morgonsmoothie

Publicerad 2015-01-07 16:47:09 i Allmänt, Frukost, Kost,

Jag är såå sugen på fräscht, friskt och fruktigt nu efter julens feta, smaskiga, mättande och tunga mat. En del av morgonens frukost blev en smoothie på mandelmjölk, svarta vinbär, blåbär, passionsfrukt, banan och linfrön.
Svarta vinbär är verkligen supergott! De är rika på c-vitamin och tillsammans med blåbär en riktigt bra kombination. Har ni provat Brämhult´s juice på just blåbär och svarta vinbär? Om inte så måste ni göra det. 
Tillsammans med 2 rostade skivor av Morfars jättegoda rågbröd blev det en bra start på dagen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela