A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Nocco

Publicerad 2015-01-14 09:20:00 i Allmänt, Kost, Träning,

Har ni testat Nocco? Träningsdrycken med BCAA (grenade aminosyror).
Det finns två varianter; en med koffein och 2500 mg BCAA och en utan koffein med 5000 mg BCAA.
Bland det första jag gör är förstås att läsa innehållsförteckningar på nya produkter och den här var varken särskilt lång (vilket oftast är ett gott tecken) eller påtagligt ögonbrynshöjande.
 
En produkt jag tror kommer slå starkt då den kombinerar att tillföra energi och göra dig pigg med hjälp av koffein och vitaminer samtidigt som den fyller på musklerna med BCAA som bidrar till proteinsyntes.
Och för de som inte vill ha koffein så finns det alltså också ett alternativ.
 
Jag är ofta skeptisk tills motsatsen bevisats till allt som kommer förpackat och fullsmockat med förstärkande och förhöjande egenskaper men jag måste säga att den här produkten känns helt okej, även ur mina kritiska ögon. 
 
 Den var god och fräsch!
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela