A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Mörk choklad ❤

Publicerad 2012-09-28 12:58:00 i Kost, Snacks,

Plamil har en riktigt god mörk choklad!
Den innehåller visserligen bara 60% kakao och jag brukar bara äta om den innehåller minst 70% men nästan alla ingredienser är ekologiska och den innehåller inget raffinerat vitt socker utan bara ekologiskt rörsocker så därför äter jag ibland den istället för 70% eller 85% choklad, då prioriterar jag istället dem bra råvarorna framför den extra kakaon och idag är en sådan dag.

Passar perfekt att stoppa ner i väskan idag och ta med till bion. Ikväll blir det den efterlängtade Hypnotisören (höga förväntningar efter den grymma boken och med den rollistan) med Sebbe, Madde, Patrik, Ellen och Natalie.


Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela