A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Plamil choklad

Publicerad 2014-03-31 08:30:59 i Allmänt, Kost, Snacks,

Godmorgon!

Jag började dagen tidigt och klev upp ur sängen vid 6-tiden och njöt av min frukost och Nyhetsmorgon innan ett axel- och magpass som den första på gymmet redan vid 7-tiden och direkt efter det en förmiddagsfika med två av mina favorittjejer: Sara och Cornelia.

Ett tips på något gott som är ett bra val är Plamil choklad som är en stor favorit i chokladdjungeln för mig.
Den är inte bara god utan dessutom ekologisk och fri från mjölkprodukter, färgämnen, konstgjorda smakämnen och konserveringsämnen.
Den är ganska mörk och finns i flera olika smaker så som apelsin, mint, ingefära och cayenne.
Mina favoriter är apelsin och mint.

Ni hittar den troligast i hyllorna bland mjölk- och glutenfritt, i hälsokostbutiker eller på nätet.

Att äta den bara som den är, hacka den och toppa en gino med eller smälta och ringla över en god fruktsallad är bland annat vad jag brukar använda den till.



Supergod mörk, ekologisk och mjölkfri choklad



Vardagsbild 3/5
Magmuskler och axlar in the making
Nomineringen gick till Sara 

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på [email protected] för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela