A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Hej mitt vinterland

Publicerad 2014-12-28 20:14:57 i Allmänt,

Lördag; kalas, hockey, älskling, bästis med sin andra hälft, tapas, mer hockey. Underbar dag!

Har sagt det förut och säger det igen; Sthlm tapas har otroligt god tapas! Den här gången var vi och åt på deras restaurang i Vasastan.
De baconlindade dadlarna, gruyere med tomatmarmelad och en chili med nachochips var favoriterna av allt gott.
Ni måste testa.

Igår var det för första gången under ledigheten soffan hela dagen och helt oplanerat.

Idag har jag bland annat njutit av det fantastiska vädret; den knastrande, gnistrande snön och strålande solen på en promenad tillsammans med mamma i hennes värmande jaktställ.

God fortsättning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela