A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Lyxig frukost

Publicerad 2014-12-11 13:43:00 i Allmänt,

En dunderfrukost på lyxiga Hilton Slussen tillsammans med delar av World Class Sverige startade den här dagen. Eller ja, den startade en bra stund innan jag, strax före 8, klev in på jobbet för att sen dra ner till frukosten med resten av gänget eftersom jag tog tåget tidigt hemifrån för att vara på plats.
Det var det definitivt värt! 
 
En mörk fralla med smörgåspålägg
Två skivor grovt, mörkt bröd med frön toppad med goda dessertostar
En halv bakad tomat
En liten slev äggröra
En prinskorv
En tallrik yoghurt med bananchips, russin, blåbär och torkade aprikoser
Ett par skivor färsk frukt; vattenmelon, honungsmelon, grapefrukt
Ett glas äpplejuice
Två koppar kaffe 
 
Det var min frukosteufori! 
Mina favoriter på frukostbuffeér är, kanske ganska olikt andra, de grova, saftiga bröden med frön som man kan toppa med smarriga ostar som också är ett måste och på delad första plats kommer god fil eller yoghurt med färska bär, bananchips och annan god topping.
 
Mätt och belåten mötte jag sen upp mina stjärnor; Ellen och Michaela för julklappsshopping på bland annat Götgatan, NK, Gallerian, Åhléns och BR Leksaker och det blev även en fika på Joe & the Juice där jag drack en fräsch passionsshake.
Jag är snart klar med alla julklappar, det känns skönt men ändå tråkigt. Jag gillar att handla, fundera och planera julklappar.
 
 
Eftermiddagen och kvällen spenderar jag på jobbet.
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 
Samtalar med mina nyfunna vänner gul och gulare 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela