A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Måndagsträning hoppas jag blir yoga

Publicerad 2015-01-19 08:33:15 i Allmänt, Träning,

Helgen har varit lugn och skön och lördagen spenderades med Sebbes familj, en god middag och sällskapsspel. 
Helgen inledde jag precis som planerat med ett pass i gymmet där bland annat uthållighet för ben stod på schemat. Det bränner på ett helt annat, skönt men jobbigt sätt i benen när de behöver ta i under en längre tid än vanligt men med lättare motstånd.
Idag väntar förhoppningsvis, om jag hinner, ett yogapass. Jag ska försöka få till det varje måndag. Efter förra veckan fick jag lite molande träningsvärk, ett tecken på att kroppen jobbade på ett sätt som den inte är van vid. Det är väldigt härligt med yoga och just den här typen blandar både mentala intentioner och fysiska utmaningar vilket passar mig perfekt. 
 
Jag bestämmer oftast redan i början av veckan hur träningsveckan kommer att se ut; vilka dagar jag ska träna och vilka pass. 
Likaså har jag gjotr den här veckan. 
 
 
Chokladsuffle  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela