A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Falun

Publicerad 2015-03-03 07:03:38 i Allmänt,

Falun var fantastiskt!
Stämningen, åkarna, tävlingarna, hela veckans fina resultat, vårt boende (visserligen utanför Falun), kvalitetstiden med S, varma chokladen, mellanmålen, timmarna längs med Mördarbackarna, ja ALLT!
Nu känns det tråkigt att VM är slut för den här gången men samtidigt roligt efter alla fina resultat och efter att ha varit där och upplevt det.
 
Igår var jag ledig och det blev en heldag hos Mamma. Och en heldag hos Mamma innebär en längre powerwalk i solen med Tinglan (vår hund), vilt till lunch, ekologiska sorbeter, fikastunder, ligga på soffan, få en välbehövd massage och förstås all tid med Mamma. 
 
Idag är jag tidigt på jobbet och grottar ner mig i intressanta koststudier och annat.
 
Ha en fin dag!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela