A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Ljummen quinoasallad

Publicerad 2015-03-18 20:45:07 i Allmänt, Kost, Recept,

Det känns som att jag knappt hunnit komma till jobbet innan det börjar bli dags att röra sig hemåt. Jösses vad fort dagen gått! 
Efter en liten sovmorgon och en frukost blev det en del ärenden och sen uppföljning med en av mina härliga, motiverade kostrådsklienter. Får alltid så otroligt mycket energi av att prata om det jag brinner för och bli boostad av de jag träffar med deras otroliga motivation, inspiration och fighting spirit. 
De första tillfällena och uppföljningarna är lika roliga tycker jag, fast på helt olika sätt. 
 
Även eftermiddagen har inneburit en del jobb med kostscheman efter att Ellen tittat in på jobbet och bjudit på en dos kärlek. 
 
Gjorde häromdagen en ljummen quinoasallad med morötter och tomater. 
Jag hyvlade bara morötter, skivade tomaten och blandade ner i quinoan.
Quinoan kokar jag oftast i buljong också för lite extra smak.
Voilá, ett  gott tillbehör, gärna till kyckling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela