A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Jul ❤

Publicerad 2012-12-27 13:55:00 i

Nu har vi firat och firat favorithögtiden.
Julafton firade familjen Hagberg och familjen Barck tillsammans med god mat, mumma, Kalle anka och julklappar innan jag och Sebbe åkte vidare på kvällen till hans mormor och den sidan av släkten där det vart mer mat, glögg, Amarone och julklappar.

Juldagen spenderades hos Sebbes mamma, sen hans pappa med Alex, Sebbes bror, och flickvän som inte var med dagen innan och på kvällen spelades det spel hos oss innan utgången i Södertälje.

Idag har jag invigt mina hantlar som var en av julklapparna från Sebbe :).
Ett set som går att kombinera två hantlar på upp till 10kg och en upp till 20kg.
Det var något som stod högt upp på min önskelista, så skönt och roligt att kunna träna mer hemma.
En pulsklocka var en av klapparna från mamma, också något som stod högt på listan.
Den ska testas under intensiva konditionspass för att se en del av utvecklingen men också för att kolla min vilopuls.
En av julklapparna som jag fick av Ellen var biljetter till festivalen i Norrköping i sommar när rammstein spelar, det kommer bli grymt!
 
Det har blivit mycket uppskattade klappar från alla delar av våra familjer, mycket god mat, en hel del julgodis och mycket mysiga dagar och kvällar.
 

Nu börjar den riktigta planeringen av vårat nyårsfirande, god fortsättning :)!

 

 

 

 

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela