A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Nyår

Publicerad 2013-12-31 11:00:18 i Allmänt,

Naglarna är målade, brynen nyplockade, nyårsklänningen hänger på en galge, den färska hummern ligger i kylen, all annan mat är inhandlad, musikquizet förberett, champagnen ligger på kylning, nyårsdukningen påbörjad, fyrverkerierna är köpta, Amaronen suktar från köksbänken och vid 14 kommer Madde.

Vi ska laga vår 3-rätters supé: gratinerad hummer med hemgjort vitlöksbröd, aioli och champagne till förrätt. Varmrätten blir helstekt oxfilé med västerbottenpotatismuffins, viltgräddsås, smörslungade sugar snaps och Amarone och till dessert gör vi chokladfondant med passionsfruktsås, vispad grädde och färska hallon. 
Också ska vi förstås se lite på Sverige-Ryssland, förbereda snittar och fördrink, locka hår, sminka oss och ha riktigt roligt innan resten av middagssällskapet kommer vid 19.

Gott nytt år till er alla! Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela