A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Detox-te

Publicerad 2013-07-19 11:22:17 i Frukost, Kost, Mellanmål,

Sista timmarna i Leksand spenderar jag på Michaelas kontor med en STOR mugg av YogiTea's Detox te.

Det innehåller bland annat ingefära som boostar immunförsvaret, gurkmeja som är antiinflammatoriskt och en kraftig antioxidant, enbär som är bakteriehämmande och antiinflammatoriskt, kardborrerot som bland annat är rik på mineraler och många fler ingredienser.

Det är gott och nyttigt så ett bra tips för alla te-älskare :)CrossFit

Publicerad 2013-07-19 00:32:23 i Träning,

Något av det fina med semestern är att man har så mycket tid till bland annat träning, att man kan träna ännu mer än vanligt.

Nu ikväll har vi kört ett riktigt marathon, som vi startade med crossfit mellan 17-18, innan Zumba ute i parken 18-19 och avslutningsvis ett pilates och core-pass 19-20.

Nu ska vi skynda oss att göra oss i ordning för middag på Gårdscafet här i Leksand.

Jag har verkligen fattat tycke för crossfit och det hade jag egentligen gjort redan innan jag provat det.
Det är väldigt funktionell träning som blandar styrketräning och konditionsträning på ett bra sätt och det är alltid varierat.
Övningarna utförs oftast under hög intensitet.
Crossfit inriktar sig på att få resultat i form av förbättrade fysiska prestationer och att bli en så komplett atlet som möjligt.

Smoothie

Publicerad 2013-07-18 16:12:00 i Frukost, Kost, Mellanmål, Recept,

Dagens uppladdning innan vårt träningsmarathon: Crossfit, Zumba ute i parken och ett pilates och core-pass blev en supergod smoothie.

Vi hade i:
1 mogen mango
Några jordgubbar
Lite skivad färsk kokos
5-6 blad mynta
1 banan
2-4 dl lättyoghurt med citron

Den drog vi i oss framför Allsång på Skansen och nu taggar vi sista stunden innan det är dags för tre timmars träning.

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela