A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Godmorgon!

Publicerad 2013-02-27 10:42:00 i Kost, Recept,

En riktigt bra start på dagen är när man får sova en halvtimme extra, när solen skiner i ansiktet hela tågresan, när tåget rullar in faktiskt en minut tidigare än enligt tabellen på centralen och när man är riktigt pigg, precis så har min morgon varit.

Till lunch idag blir det tonfisksallad som jag har gjort med kidneybönor, blandade grönsaker, quinoa och till det blir de en avocado och lite mini keso.
Tonfisk är väldigt proteinrikt och i motsats till vad många tänker är det faktiskt inte kattmat ;).
Grillad tonfisk är något som restauranger serverar och väldigt gott med rätt tillbehör!
På burk kanske det inte ser mycket ut för världen men med rätt tillbehör och lite örtsalt är det riktigt gott, mättande och nyttigt.

Det är ännu lite mer extra tur att vi har våra familjer nu när vi jobbar som vi gör!
Jag var hemma 20 igår och Sebbe inte särskilt mycket tidigare än så så middag fick vi hos Olle och Eva-Mari och Ellen och Mamma handlade åt mig så jag slapp när jag var så sen. Tack bästa ni ❤

Järnboostad ?

Publicerad 2013-02-26 15:23:19 i Kost,

Köttade lite ben, rumpa och mage med bästa systeryster igår kväll som sov hos oss. Mys :)!

Det är 6:e dagen med järnboosten idag, alltså lite drygt halva tiden, och kanske att jag känner mig lite piggare.
Om det är placeboeffekt eller faktiskt fungerar vet jag inte riktigt men det spelar ju egentligen ingen roll så länge det är effektivt och verkar göra lite nytta i alla fall.Solig helg

Publicerad 2013-02-25 12:55:00 i Kost,

Helgen började mindre bra då jag och Sebbe tog oss till akuten så fort jag kom hem för att han hade extrema magsmärtor, och han är verkligen inte någon som klagar. 

Så kvällen spenderade vi på akuten, natten fick han spendera där och jag som inte fick vara kvar för personalen åkte lite uppgiven hem till mamma där hon värmt på lite mat, som den världens bästa mamma hon är.
Jag hämtade sen Sebbe på lördagen och vi åkte hemåt och helgen fortsatte riktigt bra, med massa sol, vi har spenderat resten av den i lugn och ro hemma med god mat, mys, mello, skid-vm, jag tog också en springtur i solen, pysslade om Sebbe, körde lite biceps, triceps och mage.

Igår gjorde jag en varm fruktsallad med en massa olika frukter och bär, jag rev lite 86% choklad och ringlade honung och hade på och till det vispade jag kesella med lite vaniljsocker och honung. Det var riktigt gott!

Lunch på 'Kontoret' idag; en hälsotallrik med lax!

 

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela