A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Mörk choklad ❤

Publicerad 2012-09-28 12:58:00 i Kost, Snacks,

Plamil har en riktigt god mörk choklad!
Den innehåller visserligen bara 60% kakao och jag brukar bara äta om den innehåller minst 70% men nästan alla ingredienser är ekologiska och den innehåller inget raffinerat vitt socker utan bara ekologiskt rörsocker så därför äter jag ibland den istället för 70% eller 85% choklad, då prioriterar jag istället dem bra råvarorna framför den extra kakaon och idag är en sådan dag.

Passar perfekt att stoppa ner i väskan idag och ta med till bion. Ikväll blir det den efterlängtade Hypnotisören (höga förväntningar efter den grymma boken och med den rollistan) med Sebbe, Madde, Patrik, Ellen och Natalie.


Våga vila!

Publicerad 2012-09-27 16:00:00 i Träning,

Efter lite plugg och en intervallöpning/PW igår vart det 'De tre musketörerna' med Sebbe på Stockholms Stadsteater, rockversionen. Den var rolig, cool och bra och vi hade jätte mysigt ❤

Idag har jag kört en timmes spinning och en timmes body power.

Imorgon blir det på sin höjd PW/Intervallöpning då jag ska ge kroppen lite vila.
När man tränar så bryter man ner musklerna för att bygga upp dem igen. Och vila är viktigt för att musklerna ska få bygga upp sig innan man börjar 'bryta ner' igen. Så, våga vila för ett bättre resultat!

Excited!

Publicerad 2012-09-25 21:22:00 i Träning,

Aaahh! En av dem skönaste känslorna är när man märker skillnaden i träningen. T ex att man blivit starkare.

Idag var en sån dag då jag klarade vissa saker ännu bättre och räknar med att höja belastningen på skivstången ytterligare i nästa vecka. Woohoo!!
Idag var också en sån dag, kanske lite tack vare det här, som jag inte ville avsluta utan fortsätta ännu mer.
Och tro mig, det finns dagar där man bara vill hem till soffan.
Dagar där man knappt orkar ta sig iväg, men det är också dem dagarna som är bland dem viktigaste att faktiskt ta sig dit! Ge inte efter för trollen i hjärnan som säger att det blir jobbigt! Vem är det som kontrollerar din kropp?

Jag vill i alla fall vara den som är ensam att kontrollera min!

 

Nu blir det kvarg med äpple och kanel på soffan med min älskling <3

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela