A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Massage

Publicerad 2014-02-28 14:32:43 i Allmänt,

Efter mitt tunga benpass i onsdags fick jag en otroligt skön och väl behövd helkroppsmassage med fokus på benen av Sebbe. 

Massage ökar blodcirkulationen och hjälper kroppen att transportera bort slaggprodukter vilket i sin tur kan hjälpa emot träningsvärk. Och det är precis vad massagen jag fick av Sebbe hjälpt mig med. 
Att massera i venernas riktning, emot hjärtat, hjälper kroppen att transportera det syrefattiga blodet tillbaka till hjärtat för att syresätta och sen skicka det tillbaka ut i kroppen igen.

Oftast så kommer min träningsvärk med full styrka två dagar efter passet men idag, två dagar efter, är det faktiskt helt okej.

Massage är ju helt underbart skönt och man kan aldrig få för mycket av det :)!Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela