A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Den där känslan

Publicerad 2014-12-10 20:46:00 i Allmänt, Middag/Lunch, Recept, Träning, kost,

Den där känslan av att röra sig lite knackigt pga träningsvärk efter gårdagens benpass är alldeles, alldeles underbar! 
Tunga benpass har det inte blivit så många under tiden jag sprungit efter löpschemat. Den här veckan är en paus-vecka från det schemat och jag kan därför dra på lite på benstyrka och det var superkul! 
Tung styrka behövs förstås också när man löptränar men jag kan inte lägga på för mycket för jag känner att jag inte kan prestera ordentligt i löpningen om benen är tunga och kanske med en släng träningsvärk.
 
Värmde upp gjorde jag med knäböj och skivstång till Bring Sally up.
Har ni provat?
Jag kan säga att trots att det var uppvärmning med en 15 kg' S stång utan vikter brände det bra i benen emot slutet. 
 
Igår gjorde jag supersmarrig kyckling.
Jag använde innerfileer som jag bankade tunnare, vände i ägg och parmesan eller ägg och mandelmjöl och kokosflingor och stekte på ganska hög värme så att de blev panerade.
Det är väldigt enkelt och blev riktigt gott.
Veckans godaste och fräschaste kvällsmål måste ha varit mina blandade nötter, en halv färsk mango och en kopp rött te med smak av vanilj från Kung Markatta. Mums!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela