A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Godmorgon fredag!

Publicerad 2014-12-05 06:54:00 i Allmänt,

Jag och min materiella kärlek; Michael Kors-väskan och julnaglarna är redan vakna sen knappt 2 timmar tillbaka och på väg.
Tidig fredagsmorgon den här veckan med andra ord.
 
På väg emot en kostrådgivning med varmt kaffe och en smarrig mugcake i kroppen.
Tur man har tidigt vakna kollegor och snapchat så man får sig ett gott skratt på morgonkvisten och har något att roa sig med.
 
Perfekt är att dagens tidiga kostrådgivning är på Götgatan; alltså bara minuter ifrån det andra som är perfekt; att jag jobbar på gym.
Träningsväskan är med och det blir nog en löprunda utomhus och kanske en skön bastu mellan jobb och jobb. Heja heja! 
 
Ikväll sen väntar Idol-finalen och mys, älskar fredagar! ❤️
 
Ha en fin dag! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela