A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Julbord

Publicerad 2014-12-14 10:24:26 i Allmänt,

Igår förmiddag startade jag dagen i det härliga, friska vädret! Himlen var blå och solen tittade fram under mina 5 ganska tuffa kilometrar. Det var så skönt efteråt; att både ha fått springa av benen och fått liten dos D-vitamin.

Senare väntade Barck's rörs årliga julbord tillsammans med ytterligare 12 familjemedlemmar och vänner. Åt gjorde vi på Erik på Slottet, som vanligt lika gott. 
Senare fortsatte vi med sällskapsspel och många skratt.

Idag väntar julmarknad och kusinträff i hemstaden Sigtuna. Det ser jag fram emot. Glad tredje advent!
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela