A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Julen

Publicerad 2014-12-26 08:30:04 i Allmänt,

Julen har som vanligt varit fantastisk med god mat, älskad familj och fina klappar. 
Hoppas er varit likadan!

Dagen innan julfirandet var vi bland annat inne i Saltå's underbara butik i Järna. Blir man inte glad bara av bilderna? Så mycket kvalitetsprodukter! 

Idag är det kalas, hockey, tapas och favoriter för hela slanten.Kommentarer

Postat av: Madelene

Publicerad 2014-12-28 20:13:52

Hej Maria!

Tack för en bra blogg :D

Jag är nyfiken på ditt yrke, jag funderar själv på att utbilda mig till friskvårdspedagog.
Får jag fråga vilken skola du gick på? Blev du personlig tränare och kostrådgivare, eller vad innebär ditt yrke som friskvårdsterapeut?

Med vänlig hälsning, Madde!

Svar: Hej Madde,

Vad roligt att du läser och tycker den är bra!

Jag gick på Sverigehälsan i Sthlm, kan verkligen rekommendera den! Jag blev friskvårdsterapeut vilket är en bred utbildning inom ämnen som motion och livsstil, samtalspedagogik, hälsopsykologi, ledarskap m.m. Så man blir inte personlig tränare, men det är lite liknande fast man jobbar mer med föreläsningar och ut emot företag med friskvård. Utbildningen till kostrådgivare kompletterade jag med, det är en separat utbildning. Den första utb var till friskvårdsterapeut och kostkonsult.
Hoppas du fick svar på dina frågor!

Gott nytt år!

Med vänlig hälsning,
Maria
Maria Hagberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela