A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Ännu en helg

Publicerad 2014-11-15 11:44:00 i Allmänt, Kost, Middag/Lunch,

Godmorgon.
Den här lördagmorgonen spenderar jag på jobbet efter att ha värmt mig en stund i bastun.
Senare väntar ett pass i gymmet och en kväll med ett gäng vänner.
Jag är ganska trött och en av våra PT´s tips för att pigga på mig var att passa på att träna efter jobbet och att köra ett riktigt roligt pass med hög musik så det är precis vad jag kommer att göra. Leka lite liksom!
 
Fredagskvällen var riktigt mysig. Jag gjorde hjortfärsbiffar med rotfrukter; potatis, sötpotatis och rödbetor i ugnen till mig och S som jag kryddade med rosmarin, salt och peppar innan jag ringlade över lite honung och chevréost. Också gjorde jag en god sås med grönpeppar i. Det var så himla gott så jag åt mig helt proppmätt.
 
Hoppas att alla får en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela