A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

En helt vanlig dag

Publicerad 2014-11-19 14:55:33 i Allmänt,

Gårdagen: jobbet, 7 km löpning, middag, powernap, en stund på soffan med S, sängen.
Snart har redan halva arbetsveckan gått och idag hade jag vilodag från träningen och passade istället på att fika med och ge mamma massage på förmiddagen. 
Redan längtar jag till middagen som är rester efter soppan jag gjorde igår, en krämig potatis- och purjolökssoppa som jag toppade med hemrostade pumpafrön, ett kokt ägg och riskakor med kalkon. 
 
Efter middagen spenderar jag på jobbet så kokmoch träna :)!


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela