A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Drömma om kostschema

Publicerad 2015-02-26 21:04:00 i Allmänt, Kost,

Det är precis vad jag kommer att göra i natt; drömma om kostscheman. Två stycken har jag sammanställt idag till två väldigt olika personer. 
Det senaste jag skrev gjorde jag med mycket fokus på proteiner för att bibehålla och bygga muskler. Det är roligt och utmanande samtidigt som det känns som att man suttit i ett klassrum en hel dag för man är helt slut i huvudet efter att ha räknat, lagt till, plockat bort, funderat ut rätter osv. Allt för att det ska passa just den personen och så att det ska bli rätt mängd kalorier, ett högt intag av proteiner och att det såklart ska vara gott och njutningsfullt. Det kostschemat ska jag uppdatera imorgon med tillägg av kalorier för att det ska passa dennes andra hälft. SEN tar jag helg.
 
Idag startade jag dagen med en pulshöjande powerwalk i solen efter en tallrik gröt. Jag känner mig både piggare och friskare men utmanar inte kroppen så en nypa frisk luft i raskt tempo fick räcka för dagen.
 
 
 
Idag avr dagen då jag vågade utmana vädret och plusgraderna med vårkappan, underbart!

 
Älskvärt kvällsmål; Saltå´s rågknäcke med jordnötssmör och skivad banan

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela