A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Fredagsfeeling

Publicerad 2015-02-20 13:53:04 i Allmänt, Kost,

Varenda fredag tänker jag samma sak; är det redan fredag igen? 
Och hur härligt är inte det, att tycka att det är fredag mest hela tiden. Fredagar är en av veckans bästa dagar och min startade med en redig frukost på bland annat bovetegröt och kokt ägg. 
 
Sen fortsatte den på härliga Johan & Nyström på Söder (Swedenborgsgatan mer exakt) tillsammans med bästa vännen och världens godaste nötkaka. Den var verkligen något av det godaste jag ätit! Kladdig, söt, nötig och mjuk. 
En riktigt god Capuccino (Johan & Nyström har ju bland det godaste kaffet som finns) och fikastunden var komplett. 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela