A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Förmiddagsträning

Publicerad 2015-01-08 14:59:10 i Allmänt, Träning, kost,

Efter en skön sovmorgon och en god frukost tog jag mig ner till gymmet för ett helkroppspass. Som vanligt på förmiddagarna så är medelåldern 65+. Helt fantastiskt enligt mig! 
 
Det slog mig en morgon när jag satt och tittade på Nyhetsmorgon en dag och de diskuterade vid olika tillfällen olika åkommor. Den gemensamma nämnaren för de båda var hur man kunde förebygga och underlätta med hjälp av rätt kost och motion.
Det spelar ingen roll om man har diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, är deprimerad eller har problem med reumatism; möjligheten finns att de problemen kan förebyggas och underlättas av bra kostvanor och genom att man motionerar regelbundet. 
Har man inga problem med varken övervikt eller sjukdomar idag så tycker jag ändå att man ska tänka på att stärka upp och bygga upp kroppen för framtiden. Alla vet vi att kroppen blir skörare med åren och en stark, frisk kropp håller oftast längre.
 
Att orka länge och hålla mig pigg och frisk är bara en av alla anledningar till varför jag väljer att prioritera träning och bra mat. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela