A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Lättare vikter och fler repetitioner

Publicerad 2015-01-15 15:25:07 i Allmänt, Träning,

Lättare vikter och fler repetitioner blev det på förmiddagen idag. Fortfarande inte väldigt många reps men ändå fler än vanligt. Ska imorgon testa att köra uthållighetsstyrka för bland annat ben med ännu fler reps, runt 15 st per set, för att verkligen träna på uthålligheten. 
Jag trivs med att variera träningen mellan muskelbygge och uthållighet, framför allt nu när jag fokuserar mer på löpning än vad jag gjort tidigare. Då behövs både och!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela