Nyårsaftonen
Nyårsafton var fantastiskt trevlig.
Vi var 21 personer, allt från mina föräldrar och svärföräldrar till syskon, bästa vänner, gudbarn och andra småttingar.
Vi åt:
Färsk hummer med majonäs, citron och en mjuk, ekologisk baguette
Hummerfärserad Sjötugna med örtduchesse, endive och hummersås (mitt val)
eller
Oxfilé tournedos med Pommes Anna, madeirasås och anklever
Mjuka, mogna ostar från fantastiska Jürss mejeri med knäcke och fikonmarmelad
Vaniljbavaroise, chokladkräm, brownie och portvinskokta blåbär
Att få till en nyårsmiddag för 21 personer med allt vad det innebär; dukning, fördrink, snittar, mat, lekar, fyrverkerier osv, är ett helt företag men också väldigt roligt.
Det blev en lyckad kväll och vi tackar Erik i Forsen för den goda maten som vi endast gjorde finishen på.
Nu är vi redan inne i det nya året och jag ser fram emot det enormt mycket.






