A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Att jobba med fokus på välmående ger välmående

Publicerad 2015-03-27 06:43:00 i Allmänt, Träning,

Att jobba i ett team med fokus på hälsa, välmående, träning och kost är fantastiskt roligt. Alltid finns det glädje och energi. Alltid finns det förståelse för bra och dåliga dagar; för personliga rekord och dagar som dippar. 
Alltid kan man hitta pepp, motivation och inspiration hos både kollegor fullmatade med kunskaper och medlemmar som utvecklas, kämpar och uppnår sina mål. 
Man lär sig mycket av människorna runt omkring sig och får själv bidra med kunskap.
 
Idag är jag tidigt på jobbet och kommer också att åka hem efter lunch när jag jobbat färdigt för dagen. Jag ser fram emot nästa vecka som är en spännande och härlig vecka på många sätt. Bland annat startar ett nytt projekt som jag är delaktig i som jag berättar mer om längre fram, dessutom är det kortvecka då det är påsk och jag har planerat in veckans första tre dagar med lite extra jobb och kostrådgivningar; både uppföljning och nystart för att sen kunna vara ledig tors-sön. 
 
En fantastiskt god gulaschsoppa (längtar till lunchen) och sen våfflor med bland annat färska, ekologiska (!) jordgubbar gjorde jag till middag igår. I eftermiddag väntar ett pass i gymmet med fokus på rumpa och rygg. 
 
Mina favoritövningar för rumpan är bland annat olika typer av Donkey kicks, både i cable cross och i smith-maskinen. 
Även olika typer av squats; pistol squats och bulgarian squats är effektiva övningar och kräver dessutom att man jobbar med balansen och lite extra med coremuskulaturen.
Lite sånt blir det nog idag. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela