A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Bra take away

Publicerad 2015-03-12 17:17:55 i Allmänt, Kost,

Vissa dagar kräver take away-lunch och då har man fördelen att jobba rätt så centralt (!). 
Café Fåtöljen på Götgatan är nära och en favorit tack vare deras Hälsotallrik. Man väljer protein, exempelvis kyckling, räkor, parmaskinka eller annat (jag tog deras kryddiga kyckling) och till det får man god sallad, en riktigt härlig vinaigrette, avokado, keso, soltorkade tomater och någon liten bit frukt och bröd. En riktig energikick alltså och en lunch man står sig på.
 
Eftermiddagen är jag på jobbet och kikar bland annat på ett kostschema till en tjej som ska köra ett kickstart-program för viktnedgång både med mig och en av våra PT´s och som samtidigt vill ha en hållbar kostplan som funkar på sikt. Ett roligt uppdrag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela