A way of life

It´s a way of life - En hälsoblogg om träningen, kosten, vardagen och livet

Godmorgon solen

Publicerad 2015-03-17 07:58:38 i Allmänt, Kost,

Solen skiner redan och jag har laddat upp framför datorn på jobbet med en kopp kaffe och en Vitamin Well och knåpat på ett kostschema sen en dryg timme tilbaka. 
I eftermiddag väntar en kostrådgivning med en ny klient vilket alltid innebär en hel del förarbete så som att analysera kostdagboken, beräkna kaloriintag per dag, se över hur man ska planera kostschemat och börja sätta ihop det m.m.
Dock bara sånt som jag tycker är riktigt roligt. 
 
Igår kom matkassen för tredje veckan i rad och igår var det den ekologiska. Det känns alltid extra roligt och extra bra att laga ekologiskt; samvetet mår bättre och smaklökarna likaså.
Idag blir det kyckling med risotto och en tomatsallad. Jag kan inte nog säga hur skönt det är att komma hem och all mat redan ligger i kylen och det är redan klart vad som ska lagas. Det underlättar något otroligt i en hektisk vardag med mycket jobb, ganska långa resvägar till och från jobbet och inte alltför mycket tid över.
Jag kan verkligen starkt rekommendera det! Vi är väldigt nöjda! 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Hagberg

Jag är utbildad friskvårdsterapeut och kostrådgivare och för mig är det en lika enkel och viktig ekvation att träna för att må bra och äta för att vara hälsosam som att jobba för att tjäna pengar och roa mig för att ha kul så mitt liv är ständigt fyllt med mina egna val, en hel del träning, nyttig mat, arbete, allt som har med friskvård och kost att göra, och självklart alla de människor; mannen i mitt liv, familjen och vännerna som ger mitt liv mening och en massa roligt och mysigt med dem. Känner du att du vill ha bättre koll på dina matvanor, kanske förändra något, ha tips och råd på vad, hur och när du ska äta för att må så bra du kan så maila mig på mariaskostradgivning@gmail.com för att höra om upplägg och priser.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela